Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Hunan Vict-Sailing Power New Energy Co.,LTD
Αρχική Σελίδα

Hunan Vict-Sailing Power New Energy Co.,LTD

Hunan Vict-Sailing Power New Energy Co.,LTD

1 2 3 4 5 6
Hunan Vict-Sailing Power New Energy Co.,LTD Hunan Vict-Sailing Power New Energy Co.,LTD Hunan Vict-Sailing Power New Energy Co.,LTD Hunan Vict-Sailing Power New Energy Co.,LTD Hunan Vict-Sailing Power New Energy Co.,LTD Hunan Vict-Sailing Power New Energy Co.,LTD
Συνάντηση Εξοπλισμός (ελασματοποίηση) Εξοπλισμός (κοπή) Εξοπλισμός (διατύπωση) Equiment (σφράγιση) Γραφείο
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : VICT
Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200
Ετήσιες πωλήσεις : 10000000USD-15000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2009
Εξαγωγή pc : 70% - 80%
Εισαγωγή
Ιστορία
Υπηρεσία
Η ομάδα μας

Η vict-Sailling δύναμη προσφέρει την υψηλή ποιότητα και την αξιόπιστη ποιότητα, κόστος που βελτιστοποιείται και λι-ιονικά μπαταρία και πακέτα profeesional. 

 

Καθιερωμένη το 2009, HUNAN η vict-ΠΛΕΟΝΤΑΣ ΝΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ήταν κύρια της κύριας επιχείρησης στην λίθιο-ιονική μπαταρία συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας λιονταριών γρήγορος-χρέωσης και αποθήκευσης, χαμηλής θερμοκρασίας και υψηλού ποσοστού και αποθήκευσης κάλυψης προϊόντων της ενεργειακής, της συνοδευτικής, ευφυούς μεταφοράς UPS, των νέων ενεργειακών οχημάτων, της θαλάσσιας, στρατιωτικής χρήσης, της ειδικής βιομηχανίας της και μιας σειράς βιομηχανιών. Με βάση την έννοια της συνέχισης της τελειότητας και της εστίασης στην καινοτομία, οι στόχοι μας να είμαστε πρώτης τάξεως προμηθευτής των λύσεων «σωστών μπαταριών λίθιου».

 

Η ΔΥΝΑΜΗ τώρα vic-ΝΑΥΣΙΠΛΟΪΑΣ έχει τη βάση της κατασκευής στο Τσάνγκσα Hunan και Shenzhen για να υποστηρίξει την εκτενή εγχώρια αγορά και επέκταση oversea της αγοράς.

 

Το Vict είναι κύριος προμηθευτής της μπαταρίας λίθιου με πολλούς υπερπόντιους πελάτες σε πάνω από 100 χώρες. Η μπαταρία του Vict έχει αναγνωριστεί ως πιό προηγμένα και υψηλότερα ποιοτικά προϊόντα διαθέσιμα.

 

Πολλοί από τους πελάτες μας μας λένε ότι Vict είναι ο καλύτερος προμηθευτής τους. Για 10 έτη, Vict είναι αξιόπιστος και συνεπής συνεργάτης: ίδια στρατηγική. Είμαστε 100% που στρέφονται στην ικανότητα πυρήνων μας: μπαταρία λίθιου ενεργειακής αποθήκευσης.

 

Γιατί μας επιλέξτε;

Από την επιλογή του υλικού στην εμφάνιση της μπαταρίας λίθιου, υπάρχουν πολλά στάδια. Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 10 ετών, έχουμε παράσχει στους πελάτες την ικανοποιητική μπαταρία λίθιου, τη συνεχείς εξερεύνηση και την προσπάθεια.

 

1) Ασφάλεια

     στο σχέδιο των πακέτων μπαταριών, η ασφάλεια είναι ο αρχικός στόχος, κυρίως σχετικός με το σχέδιο των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων. Καλύπτοντας τις απαιτήσεις του ηλεκτρικού εξοπλισμού, η ασφάλεια πρέπει πρώτα να εξεταστεί. Το δομικό σχέδιο πρέπει επίσης να είναι λογικό και τυποποιημένο.

 

2) Επιλογή των υλικών.

     Τα πακέτα μπαταριών αποτελούνται κυρίως από τις μπαταρίες, PCM/BMS, συνδετήρες, συσκευασία, καλώδια και ούτω καθεξής. Θα επιλέξουμε τα λογικά υλικά σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας. Και σιγουρευτείτε ότι αυτά τα υλικά είναι γνήσια και μπορούν να εξεταστούν από έναν τρίτο. Ειδικά για μερικά εισαγόμενα υλικά.

 

3) Διαδικασία παραγωγής.

    Η κατασκευή, συμμορφώνεται αυστηρά με τη σχετική προδιαγραφή, για να εξασφαλίσει την ακρίβεια κάθε βήματος.

 

4) Συσκευασία

    Το Vict έχει τους ακριβείς κανονισμούς για τη μεταφορά των μπαταριών λίθιου. Όταν συσκευάζουμε τα αγαθά, θα ακολουθήσουμε τους κανόνες και θα σιγουρευτούμε αυτοί φθάνουμε με το σωστό τρόπο.

 

5) Μεταφορά.

    Έχουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με το φορτίο διαβιβάζοντας τις επιχειρήσεις. Προσπαθήστε να παρέχετε στους πελάτες τις ευνοϊκότερες τιμές και τα σωστά κανάλια.

 

6) Ασφάλεια.

    Θα αγοράσουμε την ασφάλεια για τα αγαθά, ο δικαιούχος είναι ο παραλήπτης, σε περίπτωση ανωτέρας βίας, μπορεί να εγγυηθεί ότι το όφελος του πελάτη.

 

7) Pre-sales υπηρεσία

    Γρήγορη απάντηση μέσα σε 24 ώρες για τις οποιεσδήποτε απαντήσεις σας. Μπορέστε να προσφέρετε διάφορες λύσεις μπαταριών για την περίπτωσή σας.

 

8) Υπηρεσία μεταπωλήσεων.

    Αφότου φθάνουν τα αγαθά στον πελάτη, εάν ο πελάτης να έχε οποιαδήποτε προβλήματα στο στάδιο της λήψης και της χρησιμοποίησης των αγαθών, θα απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hunan Vict-Sailing Power New Energy Co.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Candy Yan

Τηλ.:: 86-0731-89809858

Φαξ: 86-731-8980-9859

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)